nod nod
Google Zoek in het WWW. Zoek in deze site.
Twee opmerkingen vooraf: 1. Deze website maakt geen gebruik van cookies. 2. Gebruikers van een iPad, iPhone, smartphone of een soortgelijke vorm van mobiel internet: bekijk deze pagina op deze manier, voor een maximale breedte van het beeld.
 

 Contact.

Beste lezer,

Heb je iets gevonden op deze site dat je aanspreekt en wil je meer uitleg? Heb je opmerkingen over of goed bedoelde kritiek op iets dat je op deze site bent tegengekomen, ben je van mening dat er nog iets ontbreekt of kun je vanuit de bijbel aantonen dat de waarheid anders in elkaar zit? Dan vind je op deze pagina de gelegenheid om dit kenbaar te maken.

Echter: deze website (wat-is-waarheid.info) is uitsluitend bedoeld om informatie over te brengen, wat overigens vrijwel het enige is waar je een website als deze voor kunt gebruiken. Ik ben dus geen pastoraal medewerker of een christelijke vraagbaak betreffende allerlei persoonlijke problemen. Alleen vragen die rechtstreeks met de inhoud van deze site van doen hebben worden door mij beantwoord. Dus conflicten met een voorganger/dominee die de weg kwijt is, een stierlijk vervelende ouderling, een dominante vader, een betweterige ouder/broer/zus, ergernissen betreffende een (religieuze) website die je niet aanstaat of meer van dergelijke zaken mag je samen met God zelf oplossen. Hij kan daar heel wat beter mee helpen dan ik.

Het is best mogelijk dat je op deze site enkele stevige uitspraken bent tegengekomen, zoals die waarmee ik bepaalde personen met zeer twijfelachtige of zelfs goddeloze bedoelingen het masker afruk. Tijdens mijn speurtochten naar de fundamenten van het hedendaagse “christendom” kom ik verder nogal eens “heilige” huisjes tegen waarvoor ik in de bijbel geen bestaansrecht kan vinden.
Dat ik in een dergelijk geval de slopershamer gebruik om met deze onbijbelse bouwsels af te rekenen ligt dan ook in de lijn der verwachting, wat overigens meer dan eens boze reacties heeft uitgelokt omdat men zich in zijn/haar eer aangetast voelt. Dergelijke reacties doen me nogal eens terugdenken aan een spreuk die ik lang geleden in een oude graanmolen zag hangen en die luidde: “Al had men Salomo's wijsheid en Sion's gewin, dan nog ging het malen niet naar ieders zin”. Desondanks zal er toch gemalen moeten worden, ook als de manier waarop dit gebeurt niet ieders waardering heeft.

Wie iets meer over mij wil weten kan op deze pagina terecht.

Met vriendelijke groeten,
Albert.
 
P.S. Graag bij de eerste vraag hieronder even aangeven of je op een bepaalde pagina reageert of juist niet. Mocht je de andere drie vragen een beetje “te bemoeierig” vinden dan mag je die uiteraard overslaan.

1. Over welke pagina gaat je reactie?

2. Tot wie bid jij altijd?
3. Hoe vaak lees je in de bijbel?

4. Wie is Jezus Christus?
Drie aandachtspunten waar ik je nog even op wil wijzen:
  1. Als je geen echte vragen hebt en dus alleen maar opmerkingen wilt plaatsen dan is de kans groot dat ik daar verder niet op zal reageren.
  2. Omdat het me meer dan eens is overkomen dat ik hele lappen tekst kreeg toegestuurd, waarvan er één in geprinte vorm zelfs goed was voor een slordige 103 A4-tjes, heb ik het maximale aantal aanslagen beperkt tot 2000. Dit wordt naast de onderstaande groene balk netjes voor je bijgehouden.
  3. Helaas gebeurt het dat men het bovenstaande verzoek totaal negeert en na verzending doodleuk een tweede of zelfs derde reactie verstuurt. In dat geval zal het cgi-script dit blokkeren.
Als je de bovenstaande drie punten hebt gelezen mag je hieronder je reactie typen.

Aantal aanslagen: 0000 Als je anoniem wenst te blijven kun je hieronder eventueel in plaats van je naam “anoniem” invullen.
Je naam:
Je emailadres:Bronvermelding