Wat is PDF Music CARA URUT ZAKAR PDF

CARA URUT ZAKAR PDF

Cara untuk mengurut zakar menggunakan produk ANUMAX. Mudah, hanya perlukan minit, 2 kali sahaja sehari untuk kesan maksimum. 4 days ago cara urut zakar pendek. hafiz aziz. Loading Unsubscribe from hafiz aziz? Cancel Unsubscribe. Working SubscribeSubscribedUnsubscribe 1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5.

Author: Jujora Faejas
Country: Mali
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 16 March 2016
Pages: 332
PDF File Size: 13.49 Mb
ePub File Size: 15.94 Mb
ISBN: 359-7-77451-833-1
Downloads: 32773
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gocage

Naughty babe Cara pleasures her wet cunt in the shower solo. Cara Swank and her boyfriend make their own video. Dirty schoolgirl Cara Dee rides.

SLutty babes Cara and Nekane gobbles one huge. Blonde Cara undulating and caressing her pussy in the bathroom this morning.

Cara Urut Zakar

Naked petite Cara Stone masturbates at the camera and gulps a big cock. Ereksi atau ketegangan zakar antara lain digerakkan oleh deria penglihatan, sentuhan dan bau yang menghantar mesej ke otak untuk merembes hormon jantan dan seterusnya mengarah zakar untuk tegak kerana terangsang atau berahi apabila bersama wanita.

Cara, Chaty Heaven, and Kandi have a 3way. Cara melatih zakar untuk responsif kembang-kuncup ialah melalui urutan dan perlu disertai dengan kaedah pernafasan tertentu. Kemudian lepaskan lenturan itu. Maka atas sebab ini kaedah mengurut boleh meningkatkan zakar ke tahap yang lebih besar dan panjang.

Adorable young Cara Swank plays with huge dildo. Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Latihan ini boleh dilakukan pada bila-bila waktu lapang, kecuali pada waktu Zohor dan Maghrib.

  ARTA DE A CONDUCE AUTOMOBILUL PDF

MODERATORS

Tujuan Urut Zakar Terdapat beberapa pendekatan serta tujuan mengurut zakar: Cara Urut Zakar porn videos. Ianya juga dapat uruf dari berlakunya tersimpul urat buah zakar apabila usia meningkat tua.

Ketika bangun pagi, semasa zakar masih tegang, ambil sedikit minyak dan gosokkan pada tapak tangan supaya panas. Lakukan pada setiap pagi kerana amalan ini akan memecahkan lemak dan angin dari berkumpul pada pangkal zakar. Melalui cara yang sakar tadi, isteri akan merasa seluruh urat-urat di dalam farajnya dibelai dan diusap oleh zakar, dan ini akan memberi nikmat dan kelazatan seks yang tidak terhingga pada isteri.

Lurutkan batang zakar itu membawa tangan ke hujung zakar tapi hendaklah anda berhenti bila sampai ke takuk zakar. Precious babe Cara Stone sucking hard. Cara lets her splendid beaver swim in juice. Urut batang dengan latihan pernafasan tertentu boleh membantu suami mengawal dara zakar untuk mengembang dan menguncup untuk kepuasan jimak pihak isteri.

Cara Urut Zakar Untuk Besar Dan Panjangkan Batang Lelaki : man_aww

Oleh kerana saiz, tahap kekerasan dan bentuk zakar merupakan faktor-faktor bagi memudahkan isteri mencapai klimaks dan inzal, maka disebutkan bahawa teknik mengurut zakar pada liang faraj isteri adalah satu latihan yang perlu dipelajari oleh suami. Tuam tapak tangan pada bahagian pinggang dan urut dari hala atas ke bawah.

Caranya ialah dengan mengurut sehala dari pangkal zakar menghala ke hujung zakar, berulang-ulang kali. Luscious chick Cara Stone riding large meaty pole.

  CORE JAVA BLACK BOOK BY NAGESHWAR RAO PDF

Lakukan selama kira-kira 2 minit atau hitungan 99 kali. Purata zakar normal lelaki dewasa Asia ialah sekitar 4 inci hingga 6 inci, namun perlu diingatkan bahawa kebanyakan lelaki tidak mencapai saiz zakar yang optima. Busty babe Cara in bikini gets naughty outdoor. Lakukan sebanyak 7 kali. Adalah sukar bagi lelaki normal untuk memerintahkan zakarnya menegang mengikut sesuka hati.

Sapukan sedikit minyak lintah pada tapak tangan dan gosok dengan laju untuk memanaskannya. Adria Rae rode Cara Zaar daddys big cock.

Pegang kepala zakar, pusingkan zakar mengikut jarum jam sebanyak 21 pusingan. Sekaligus amalan urut zakaar berfungsi membantu suami tahan lama ketika bersetubuh. Ini akan hanya dapat dilakukan apabila suami dapat mengawal kepala zakarnya agar boleh kembang dan kuncup apabila dikehendaki.

Cara Urut Zakar

Frolic Cara Swank adores being hardcore banged! Lenturkan batang zakar ke arah paha kanan dubur. Lenturkan batang zakar ke arah paha kiri dubur. Hujung jari-jari itu menekan ke pangkal zakar sambil mengurut-urutnya ke atas dan ke bawah.

Semasa bangun dari tidur, selatkan pangkal batang zakar kawasan yang berhampiran dengan zakxr zakar menggunakan jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan atau tangan kiri. Zakar adalah anggota tubuh ueut sukar dikawal oleh minda.

Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam.