Wat is PDF Environment EEN WAARDIG LEVENSEINDE IN EIGEN HAND PDF

EEN WAARDIG LEVENSEINDE IN EIGEN HAND PDF

Welcome to To change this page, upload a new to your private_html folder. : Uitweg: een waardig levenseinde in eigen hand ( ) and a great selection of similar New, Used and Collectible Books available. Een waardig levenseinde in eigen hand’. Artsenorganisatie KNMG zag De dramaturgie van zelfdoding in eigen kring. Nijmegen, Auto-euthanasie.

Author: Shakagal Jushicage
Country: Panama
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 27 May 2011
Pages: 213
PDF File Size: 7.79 Mb
ePub File Size: 8.66 Mb
ISBN: 710-1-89785-535-9
Downloads: 59905
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vidal

Similar authors to follow

Steeds duidelijker klinkt de wens van zieken en ouderen: In bleek op een NVVE congres dat een grote meerderheid van de leden een autonome route naar een zelfgekozen llevenseinde wensen. Zij willen geen selectie door hulpverleners zoals het wetsvoorstel van het burgerinitiatief Uit Vrije Wil bepleit.

Dus toch weer selectie. Drie autonome wegen In het boek Uitweg Chabot en Braam leest u dat u kunt kiezen tussen overlijden door bewust versterven stoppen met eten en drinken of met de medicijnmethode.

  KODALU PILLA 01 07 PDF

Bewust versterven is alleen humaan boven de 60 jaar en met goede un zorg door een arts. De medicijnen voor een humane dood kun je in ons land uitsluitend op recept krijgen.

Links | Cooperatie Laatste Wil

Artsen schrijven ze niet voor als u ze voor zelfdoding wilt gebruiken. Deze medicijnen zijn wel zonder recept te koop via betrouwbare internetapotheken of op vakantie in Zuid en Oost Europa. Die adressen krijg je na een paar gesprekken met iemand van De Einder www. Vrijwilligers van de NVVE mogen die adressen niet geven, zo bleek uit berichten van NVVE-leden die daarom bij de leden ondersteuningsdienst hadden gevraagd.

Als dat in de toekomst verandert, zullen we hadn melden.

Maar wat moet je doen als je niet meer reizen kan, als je moeite hebt met internet en er geen kind of vriend in is die je eej Wat moet je doen als je jonger bent dan 60 jaar, waardoor versterven niet humaan kan verlopen?

  CHAUPAI SAHIB IN GURMUKHI PDF

Secured Home of

Bijvoorbeeld, als je je leven als voltooid beschouwt; als je begint te dementeren; of als je een psychiatrische ziekte hebt die is uitbehandeld. Neem altijd iemand in vertrouwen over je plan, bijvoorbeeld een consulent van De Einder. Lees ook de meldingen op deze site om fouten te vermijden. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Ooggetuigen Beschikbaar vanaf 21 juni Klik hier voor meer informatie en bestellen. De Heliummethode Met helium thuis sterven. Een Beschikbaar per 2 februari